0577 40 23 58

Prijzen bruidsvideo

Wij filmen als videograaf in HD kwaliteit met professionele videocamera’s, een GoPro, drone (indien mogelijk)  en een Osmo-camera waarmee je mooie bewegende beelden kunt maken. Op deze manier krijg je een prachtige boeiende trouwfilm met unieke beeld.  Je krijgt van ons een mooie gemonteerde bruidsvideo van ongeveer 30 minuten, een bijzonder document voor later.  Doordat we inmiddels meer dan 20 jaar bruidsreportages filmen, kun je zeker van zijn dat het filmwerk subliem is en dat het samen één mooi geheel word, dus geen ‘homevideo’ met allemaal losse slechte beelden waar geen enkel verhaal in zit.

De kosten van een complete trouwvideo (film, montage, USB stick en een luxe bewaarcassette) zijn  € 1495,– inclusief B.T.W. er van uitgaande dat het op de Veluwe plaats vind. Er zal vast wel wat prijsverschil zitten tussen verschillende videografen wat ook uiteindelijk terug te zien is in de manier van filmen en met name de eindmontage.

Wij adviseren om tot  ’s avonds 21:00 uur ons te laten filmen, het moment dat alle avondgasten aanwezig  zijn. Op deze manier heb je een mooie compilatie van jullie onvergetelijke dag. Als we tot ongeveer 18:00 filmen zijn de kosten €1295,–.

usbdoosje

dat wil ik ook wel!

zo'n geweldige foto of videoreportage van Wouter van Middendorp

Contact