0577 40 23 58

Henk & Joske

Het is herfst, wat een prachtige periode om dan de bruidsreportage in het bos te maken. Henk en Joske, beide uit Lunteren gaven elkaar het JA-woord in het gemeentehuis van Barneveld. Benieuwd naar de mooie trouwfoto’s, kijk snel verder.  Voor het gastenboek  schreven Henk en Joske het volgende:

Via vrienden werden we geattendeerd op fotograaf Wouter van Middendorp. We maakten een afspraak en waren er gelijk helemaal over uit, dat dit de fotograaf voor onze grote dag zou worden. De fotoboeken die we inkeken tijdens ons bezoek, voldeden aan onze wensen en voor ons was het nu geen moeilijke keus meer, wie onze fotograaf zou worden. Wouter nam alle tijd voor ons. Hij had goede tips en adviezen.
Op onze grote dag, was Wouter mooi op tijd. We hadden een stralende dag met stralend weer, wat dankzij Wouter ook zorgde voor hele mooie foto’s. Wouter was die dag aanwezig, maar dit was niet merkbaar. Toch zijn alle hoogtepunten perfect vastgelegd! Wouter dacht goed mee en had leuke ideeën voor het maken van originele foto’s. 
We bevelen Wouter van harte aan voor het maken van een bruidsrapportage! Wouter, bedankt voor je eindresultaat!

fotografie Wouter van Middendorp omgeving Lunteren, Barneveld 1
Bruidsfotografie
R-43
R-46
R-64
R-67
R-71-1
R-74
R-15-1
R-17-1
R-20
R-22
R-34
R-36-1

dat wil ik ook wel!

zo'n geweldige foto of videoreportage van Wouter van Middendorp

Contact